Hondenvoer

Goed voer is erg belangrijk voor uw hond. Een uitgebalanceerd dieet zorgt voor een goede conditie en voldoende groei. Lavor hondenvoer heeft een zeer uitgekiende samenstelling, alles wat uw hond nodig heeft krijgt hij met het voer van Lavor!

Puppy-brok

Puppybrokken zijn klein van formaat en de samenstelling is speciaal afgestemd op de behoefte van een pup. Puppy's kunnen deze brokken eten vanaf de vierde week tot aan ongeveer de 6e levensmaand. 

Lavor Krokant  

De kroktante brokken van Lavor kenmerken zich door de goede verteerbaarheid. Krokant is zeer geschikt voor honden die gevoelig zijn voor maagstoornissen en honden die hun eten te snel naar binnen schrokken. 

Lavor Lam & Rijst brok 

Lam & Rijst brok is zeer zorgvuldig samengesteld waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest hoogwaardige grondstoffen. Bij de bereiding van Lavor Lam & Rijst wordt gebruik gemaakt van echt lamsmeel. Hierdoor is de brok zeer geschikt voor honden met huid- en vachtproblemen. 

Lavor Master H.E. 

Master H.E. is zeer geschikt voor volwassen honden die extra veel energie nodig hebben: kennel-, waak-, sport- of jachthonden. Verder is deze soort brok ook zeer geschikt voor drachtige en zogende teven. 

Lavor Senior brok 

Senior brok is afgestemd op de behoeftes van een oudere hond. Dit soort brok bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediĆ«nten en is een volledig uitgebalanceerd voer. Het bevat alles wat uw oudere hond nodig heeft. 

Lavor Uni M.B.  

Uni M.B. is een geperste brok, het is een basis-brok die uitstekend gebruikt kan worden met vers vlees, pens, blikvoer en dergelijken. Het bevat alle noodzakelijke vitaminen, mineralen sporenelementen en energie.